Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Belhanda Galatasaray / Belhanda Galatasaray I Sildi

Belhanda Galatasaray / Belhanda Galatasaray I Sildi. Galatasaray yönetimi, taraftara küfür eden faslı oyuncu hakkında kararını verdi. Belhanda galatasaray ile ilgili haberler. İlgi̇li̇ haber maicon veda etti, galatasaray için yola çıktı! Galatasaray'ın yeni transferi faslı futbolcu younes belhanda, i̇stanbul'a geldi. Belhanda sahneye ilahiyle çıktı galatasaray'ın 10 numarası younes belhanda, şampiyonluk kutlamasında podyuma taleal.

Younes belhanda'nın galatasaray kariyerinde pandemi öncesine kadar atmış olduğu goller mevcuttur. Younes belhanda'nın galatasaray kariyerinde pandemi öncesine kadar atmış olduğu goller mevcuttur. Galatasaray yönetimi, taraftara küfür eden faslı oyuncu hakkında kararını verdi. Belhanda gençlerbirliği maçı muhteşem performansı! Belhanda galatasaray ile ilgili haberler.

Younes Belhanda Of Galatasaray As During The Uefa Champions League News Photo Getty Images
Younes Belhanda Of Galatasaray As During The Uefa Champions League News Photo Getty Images from media.gettyimages.com
Gomis transferinin de kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Ancak galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin euro euro kazanan belhanda'nın maç başılarla ücreti 4 milyon euroya yaklaşıyor. Galatasaray'da zaman zaman ayrılacağı konuşulan younes belhanda'nın sözleşmesindeki ilginç madde yönetimi şok etti. Galatasaray'ın yeni transferi faslı futbolcu younes belhanda, i̇stanbul'a geldi. Galatasaray yönetimi, taraftara küfür eden faslı oyuncu hakkında kararını verdi. Galatasaray, faslı orta saha younes belhanda ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezon öncesi kadrosunu takviye etmek için çalışmalarını sürdüren galatasaray, ilk transfer bombasını patlattı. Galatasaray'da younes belhanda erzurumspor maçına kaptan çıktı.

Galatasaray, ligde son iki sezonda belhanda'nın ilk 11'de başladığı 37 maçın 27'sini kazandı, 4 kez sahadan beraberlikle ayrıldı ve 6 yenilgiye engel olamadı.

Galatasaray, faslı ofansif orta saha oyuncusu younes belhanda ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Younes belhanda 2020,younes belhanda skills,younes belhanda amazing skills,younes belhanda galatasaray 2020. Transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray, younes belhanda transferinde mutlu sona ulaştı. Öte yandan sarı kırmızılılar gomis'i bugün paris'te sağlık kontrolünden geçirdi. Belhanda sahneye ilahiyle çıktı galatasaray'ın 10 numarası younes belhanda, şampiyonluk kutlamasında podyuma taleal. Galatasaray'da derbi heyecanı devam ederken gündeme flaş belhanda sürprizi geldi. Ntv spor'un son dakika haberine göre; Galatasaray'ın real madrid ile oynadığı maçta taraftarla tartışan belhanda instagram hesabından paylaşım yaptı. Belhanda gençlerbirliği maçı muhteşem performansı! Galatasaray younes belhanda'dan sonra kulübü dinamo kiev ile de anlaştı. Belhanda gençlerbirliği maçı muhteşem performansı! Profesyonel futbolcu younès belhanda ve kulübü fc dynamo kyiv ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Galatasaray sportif aş'nin kap'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

Bir aksilik olmazsa bir sonraki maçta takımın başında olacak. 2 asist belhanda galatasaray skills galatasaray hakkinda. Galatasaray'ın yeni transferi faslı futbolcu younes belhanda, i̇stanbul'a geldi. Younes belhanda 2020,younes belhanda skills,younes belhanda amazing skills,younes belhanda galatasaray 2020. Galatasaray, faslı ofansif orta saha oyuncusu younes belhanda ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Sneijder Out And Belhanda In At Galatasaray
Sneijder Out And Belhanda In At Galatasaray from sl.sbs.com.au
Dinamo kiev'e 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan galatasaray, futbolcuya ise yıllık 3. Ancak galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin euro euro kazanan belhanda'nın maç başılarla ücreti 4 milyon euroya yaklaşıyor. Galatasaray kulübü, faslı futbolcu younes belhanda'nın transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Galatasaray sportif aş, profesyonel futbolcu younes belhanda ile anlaşmaya varıldığını kap'a bildirdi. Galatasaray, faslı orta saha younes belhanda ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Younes ?belhanda a spor'a özel açıklamalarda bulundu. Belhanda galatasaray haber ve haberleri! Galatasaray'ın yeni transferi faslı futbolcu younes belhanda, i̇stanbul'a geldi.

2 asist belhanda galatasaray skills galatasaray hakkinda.

Galatasaray, ligde son iki sezonda belhanda'nın ilk 11'de başladığı 37 maçın 27'sini kazandı, 4 kez sahadan beraberlikle ayrıldı ve 6 yenilgiye engel olamadı. Younes belhanda'nın galatasaray kariyerinde pandemi öncesine kadar atmış olduğu goller mevcuttur. Galatasaray'da derbi heyecanı devam ederken gündeme flaş belhanda sürprizi geldi. Ancak galatasaray'dan yıllık 3 milyon 350 bin euro euro kazanan belhanda'nın maç başılarla ücreti 4 milyon euroya yaklaşıyor. Galatasaray younes belhanda'yı dinamo kiev'den transfer etti. Oyuncuyla ise yıllık 3 milyon euro'ya anlaşıldığı öğrenildi. Younes belhanda'nın galatasaray kariyerinde pandemi öncesine kadar atmış olduğu goller mevcuttur. Sarı kırmızılı kulüp tarafından kamuyu aydınlatma platformu'na gönderilen gönderilen yazıda, şu ifadeler kullanıldı. Galatasaray younes belhanda'dan sonra kulübü dinamo kiev ile de anlaştı. Gomis'in menajeri ettienne mendy, hafta içinde i̇stanbul'a gelerek transferle ilgili pazarlıklarda bulunacak. Galatasaray sportif aş, profesyonel futbolcu younes belhanda ile anlaşmaya varıldığını kap'a bildirdi. Öte yandan galatasaray bir diğer yıldız oyuncu bafetimbi gomis'i bugün paris'te sağlık kontrolünden geçirdi. Galatasaray yönetimi, taraftara küfür eden faslı oyuncu hakkında kararını verdi.

Galatasaray younes belhanda'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Teknik direktör fatih terim, transfere kaynak oluşturabilmek adına belhanda'nın ayrılığına sıcak bakıyor. Younes belhanda'nın galatasaray kariyerinde pandemi öncesine kadar atmış olduğu goller mevcuttur. Galatasaray'da derbi heyecanı devam ederken gündeme flaş belhanda sürprizi geldi. Değerini artıran younes belhanda için suudi arabistan'tan gelen teklifler 11 milyon euro'yu buldu.

Younes Belhanda Galatasaray Da Mutlu Oldugunu Soyledi 90min
Younes Belhanda Galatasaray Da Mutlu Oldugunu Soyledi 90min from images2.minutemediacdn.com
Galatasaray'ın gomis'ten sonra ikinci transferi olan younes belhanda, i̇stanbul'a geliyor… havalimanındaki fotoğrafı paylaşılan faslı futbolcu, marsilya şehrinden çıktığı yolculuk sonrasında 16:20'de i̇stanbul'da olacak. Younes belhanda'nın galatasaray kariyerinde pandemi öncesine kadar atmış olduğu goller mevcuttur. Younes ?belhanda a spor'a özel açıklamalarda bulundu. Belhanda gençlerbirliği maçı muhteşem performansı! Galatasaray, fatih terim ile anlaştı. Belhanda galatasaray ile ilgili haberler. Galatasaray yönetimi, belhanda'nın yanı sıra bafetimbi gomis konusundaki görüşmelerini sürdürüyor. İlgi̇li̇ haber maicon veda etti, galatasaray için yola çıktı!

Gomis transferinin de kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Galatasaray forması altında 4 sezonda 113 maça çakan belhanda, 17 gol atarken 24 de asist yaptı. Younes belhanda'nın galatasaray kariyerinde pandemi öncesine kadar atmış olduğu goller mevcuttur. Belhanda galatasaray ile ilgili haberler. Gomis'in menajeri ettienne mendy, hafta içinde i̇stanbul'a gelerek transferle ilgili pazarlıklarda bulunacak. Galatasaray yönetimi, belhanda'nın yanı sıra bafetimbi gomis konusundaki görüşmelerini sürdürüyor. Younes belhanda'nın galatasaray kariyerinde pandemi öncesine kadar atmış olduğu goller mevcuttur. Transfer çalışmalarını sürdüren galatasaray, younes belhanda transferinde mutlu sona ulaştı. İlgi̇li̇ haber maicon veda etti, galatasaray için yola çıktı! Galatasaray'ın real madrid ile oynadığı maçta taraftarla tartışan belhanda instagram hesabından paylaşım yaptı. Galatasaray, ligde son iki sezonda belhanda'nın ilk 11'de başladığı 37 maçın 27'sini kazandı, 4 kez sahadan beraberlikle ayrıldı ve 6 yenilgiye engel olamadı. Gomis transferinin de kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Belhanda galatasaray haber ve haberleri! Galatasaray'ın ukrayna ekibine 8 milyon euro bonservis vereceği belirtildi.

Post a Comment for "Belhanda Galatasaray / Belhanda Galatasaray I Sildi"